Sanne - haarstylist

Mijn passie ligt bij het kleuren van haar. Of je nu voor pastelroze, asgrijs of platinablond gaat, niets is mij te gek! Ik geloof in gezond en sterk haar. Ja, ook als het gekleurd is. Na 15 jaar als haarstylist begrijp ik precies wat elk haartype nodig heeft om tot zijn volle potentie te komen.

Ik doe niets liever dan bruidskapsels ontwerpen, creƫren en tot leven laten komen. Op jouw speciale dag maak ik jouw droomkapsel waar je de rest van de dag verzekerd bent van goede foto's en de ultieme bridal-look.

Al 8 jaar ben ik trotse eigenaresse van Scissors Up in Nijmegen. Het allermooiste? Dat zijn al die verschillende mensen die elke dag onze knusse salon tevreden in en uit lopen. Van een bruid tot balayage of van een pony bijknippen tot een baard trimmen. 

Nog geen idee wat je wilt met je haar maar wel erg nieuwsgierig geworden? 
Kom eens langs bij Werkplaats de Witt

scissors up asblond grijsblond silvershampoo haarsalon

Patricia - haarstylist


I love peach en pink! Bij mij ben je aan het juiste adres voor balayages, highlight-combinaties van natuurlijke tinten en alle pasteltinten die je je maar kunt bedenken.

Samen met jou ga ik voor het wow-effect! Met 11 jaar ervaring op zak begrijp ik dat jouw haar meer is dan alleen een coupe. Samen kijken we waar je naar op zoek bent, wat goed bij jou past en zo deel ik mijn creatieve proces met jou. 

Op Pinterest en Instagram doe ik de laatste trends en frisse inspiratie op en ik denk dan ook graag met jou mee! Schroom dus niet om jouw Pinterest inspiratie aan mij te laten zien... 

matrix nijmegen
matrix loreal