Prijslijst  2023

 

Knippen

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van je haarlengte, het productgebruik en de behandeltijd.

Knippen & modeldrogen

Je haar wordt gewassen en in model geföhnd of gestyled.
Duur kort haar 45 min / lang haar 60 min.

  kort haar   45,00
lang haar    55,00

Knippen & modeldrogen (heren kort haar)

Je haar wordt gedroogd en in model gebracht.
Duur 35 min.

37,50

Krullen knippen basis

Was je haar 1 à 2 dagen van tevoren en kom met droog haar naar de salon.  Je haar wordt volgens onze krulkniptechniek geknipt, daarna gewassen en verzorgd met de CG-proof producten van Bouclème. Na kort föhnen, laat je het aan de lucht opdrogen.
Duur 75 min.

60,00

Krullen knippen deluxe

Was je haar 1 à 2 dagen van tevoren en kom met droog haar naar de salon.  Je haar wordt volgens onze krulkniptechniek geknipt. Je krijgt een detox treatment, een herstelbehandeling en styling met de CG-proof producten van Bouclème.
Hierna wordt je haar volledig gedroogd met de diffuser. Duur 100 min.

75,00

Kinderen 

Je haar wordt in model gebracht.
Duur 30 min.

 25,00

Blow-out

Laat je haar uitgebreid föhnen en stylen! Ideaal als je je haar een aantal dagen in perfecte shape wilt hebben. Je haar wordt gewassen, geföhnd en professioneel gestyled. Precies zoals jij het wil!

Bij alle behandelingen rekenen wij voor extra lang of dik haar een toeslag. 

 35,00

Kleuren

Bij Scissors Up geven we je maar al te graag kleuradvies. Onze expertise ligt bij het kleuren en we weten alle customized kleuren te mengen die perfect passen bij jouw type haar en teint. De kunst daarin is om het haar gezond te houden, daarbij gebruiken wij de beste producten voor jouw haar. Om een balayage of een highlight te personaliseren, kiezen wij een toner die bij jou past.  

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van je haarlengte, het productgebruik en de behandeltijd.

Uitgroei kleuren

55,00

Kort haar kleuren

70,00

Lang haar kleuren

80,00

Balayage / Highlights

vanaf 105,00 

Blonderen

Inclusief de juiste verzorging voor jouw haar en toners 

vanaf 130,00

Bijwerkservice

Ben je een bestaande klant en kom je binnen 6 weken terug? Dan kun je gebruik maken van onze bijwerkservice voor kleuringen. 

Keuze uit toner, highlights of uitgroei.50,00

bruidshaar bruidskapsel bruid haarstyling nijmegen scissors up
bruidshaar scissors up nijmegen

Bridal

Jouw speciale dag ben je al maanden aan het plannen en daar komt veel bij kijken. Je haar hoort bij je trouwjurk, het thema van de dag en jouw persoonlijkheid. Samen creëren we in een proefsessie de meest romantische vlechten, een moderne up-do of juist dromerige waves: precies de look die bij jou past. Zo ben jij ready voor de dag van je leven! 

Proefkapsel

Samen creëren we jouw droomkapsel bij ons in de haarsalon.
Duur: 90 minuten

op aanvraag
90,00

Op locatie

Na het proefkapsel overleggen we een geschikte tijd en plek voor jouw droomdag. En creëren we de look die we eerder samen hebben gemaakt in onze salon. 

Willen je tantes, moeder, zussen, vriendinnen en bruidsmeisjes ook een perfecte 
up-do? In overleg kunnen we dit op dezelfde dag combineren.